Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cinci bărbați s-au luat la bătaie cu secerile după o şicanare în trafic la Prundeni

O șicanare în trafic s-a terminat cu o bătaie în toată regula. După ce s-au șicanat în trafic, la Drăgășani, doi bărbați din Dolj i-au urmărit pe alți doi din Prundeni, iar în satul Călina au reușit să le blocheze autoturismul și s-au luat la bătaie. Acești nu s-au mulțumit să-și împartă doar pumni, unii au scos secerile din dotare și au început să dea în toate părțile. Scenele de violență au fost oprite de un echipaj de poliție, care a sosit la fața locului.
Acum, pe numele a cinci bărbați s-au deschis dosare penale pentru ovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
”La data de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Prundeni au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Prundeni, sat Călina are loc un scandal de amploare. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului reușind să aplaneze scandalul. În urma verificărilor s-a stabilit că principala cauză a scandalului a fost o șicanare în trafic. La scandal au participat mai multe persoane din sat Călina și doi bărbați de 28 respectiv 38 ani, din județul Dolj, bărbați bănuiți de săvârșirea șicanării în trafic . În urma scandalului a rezultat vătămarea corporală a trei bărbați care au fost transportați la Spitalul municipal Drăgășani pentru acordarea de îngrijiri medicale, doi dintre aceștia prezetând plăgi tăiate la nivelul spatelui care nu le pun în pericol viața. S-a întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor persoanelor implicate în scandal”, arată purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.