Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CERNIȘOARA: ARESTAT PREVENTIV pentru că și-a bătut mama și a dat foc la casă

Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lăpușata au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere

La data de 08 martie a.c. in jurul orei 19:05, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lăpușata au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, un bărbat din comuna Cernișoara, aflându-se în stare de ebrietate, amenință cu acte de violență pe mama sa și că a dat foc la casă.
Cu ocazia deplasării la fața locului s-a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, respectiv la locuința respectivă se manifesta un incendiu.
La fața locului s-au deplasat membrii SVSU Cernișoara și ISU Horezu care au localizat și stins incendiul, constatându-se faptul că, în urma incendiului locuința a fost distrusă în proporție de aproximativ 40%
Din verificări, s-a stabilit că principalul suspect al incendiului este un tânăr de 25 de ani care a fost identificat în timp ce se afla pe un teren intravilan la aproximativ 100 de metri de locuința sa, unde a fost prins și imobilizat.
Datorită faptului că acesta prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare și la nivelul feței, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Horezu pentru investigații.
La data de 10 martie a.c., în urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a tânărului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
Astăzi, tânărul a fost prezentat cu propunere de arestare judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu care a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele său pe o perioadă de 30 de zile.