Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CASĂ JEFUITĂ în Olanu: Hoțul minor a plecat cu euro și bijuterii, pe care le-a amanetat în Ostroveni

Poliţişti, din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Prundeni, au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de un minor de 14 ani, pentru furt calificat, constând în sustragerea de bani şi bijuterii, în valoare totală de peste 18.000 de lei.

Din investigaţii rezultă faptul că, în perioada 23 – 28 martie a.c., minorul P.C.L., de 14 ani, din comuna Olanu, ar fi pătruns într-o locuinţă, din comuna Olanu, de unde ar fi sustras bijuterii şi 100 de euro, toate în valoare de peste 18.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, a exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au probat activitatea infracţională a minorului, stabilind că acesta amanetase bijuterii la un amanet din cartierul Ostroveni, Râmnicu Vâlcea, pe numele unui bărbat, din comuna Drăgoeşti, pentru 6.500 de lei.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea procurorului de caz, pentru probarea întregii activităţi infracţionale.