Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO – VIDEO: CARAMBOL cu 4 mașini în fața Poliției Rutiere Vâlcea! 2 persoane sunt încarcerate

UPDATE: Din primele informații, șoferul unui autoturism a intenționat să vireze la stânga și a fost lovit în spate de altul, fiind proiectat, mai apoi într-o dubiță pe contrasens.Cea de-a patra mașină a fost agățată în impact. 
3 victime au fost transportate la spital, 2 din dubita, una din masina șoferului vinovat de accident.

 

Un accident rutier grav s-a petrecut în dimineața zilei de luni, 20 noiembrie 2017, în jurul orelor 7.00, la Râureni, în municipiul Râmnicu Vâlcea. 4 mașini sunt implicate în accindentul care a avut loc chiar în fața sediului Poliției Rutiere Vâlcea.
În aceste moment, pompierii de la ISU Vâlcea intervin pentru scoaterea a două persoane care sunt încarcerate.

JUDEȚUL VÂLCEA: TRAFIC OPRIT DN64 Ora: 07:20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră circulația rutieră este oprită pe DN 64, în localitatea Râureni, județul Vâlcea, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme. Cauza producerii este nepăstrarea distanței de siguranță, iar în urma evenimentului au rezultat 3 persoane rănite, dintre care una încarcerată. Traficul este oprit pe ambele sensuri de mers, în vederea efectuării cercetării locului faptei și acordării de îngrijiri medicale victimelor.