Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CANNABIS de aproape 30.000 de euro ”made in Romania”

Dealerii au fost așa de proști încât au vândut investigatorilor

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au reuşit, zilele trecute, să destructureze o reţea de traficanţi de droguri din Arad. Dealerii comercializau cannabis cu suma de 50 de lei/gram, iar în repetate rânduri ei le-au vândut droguri chiar poliţiştilor sub acoperire.

„Manevrele” le-au mers traficanţilor până de curând, când oamenii legii au purces la prinderea lor în flagrant, ocazie cu care au capturat o cantitate de 2,5 kilograme de droguri. Totul s-a întâmplat, aşa cum spuneam, după o perioadă de timp de filaj, însă poliţiştii şi procurorii DIICOT au reuşit în cele din urmă să-i aresteze pe doi dintre dealeri, ambii în vârstă de 21 de ani. Nu mică le-a fost mirarea celor de la „Antidrog” când au constatat că unul dintre traficanţi, el primind, în trecut, o condamnare cu suspendare pentru trafic de droguri.

Ulterior, anchetatorii au reuşit să-l identifice şi pe liderul reţelei. Ca urmare, poliţiştii au descins şi la locuinţa din Arad a celui care îi aproviziona cu droguri, un bărbat de 32 de ani. Trebuie menţionat că drogurile, cananbis în acest caz, era cultivat de liderul grupului la domiciliul său. Cei trei acuzaţi au fost propuşi instanţei de judecată în vederea arestării preventive pentru 29 de zile.