Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Tatăl băiețelului de 4 ani, MORT în ACCIDENTUL de la Tetoiu, A DECEDAT la spitalul din Craiova

Cel de-al treilea ocupat al autoturismului din Tetoiu, care a intrat într-un cap de pod duminică, 31 martie 2019, tatăl băiețelului de 4 ani, a decedat. În urma impactului devastatorr, bărbatul a ajuns la spitalul din Craiova cu multiple leziuni. Conform unor surse medicale, acesta a intrat în comă de gradul IV și nu și-a mai revenit.

Amintim că un adolescent de 19 ani a murit în urma accidentului de la Tetoiu. Maşina în care era „zbura” cu 120 km/h prin sat şi s-a făcut praf într-un cap de pod. Un copil de 4 ani care călătorea alături de tatăl lui pe bancheta din spate a murit pe loc, la fel ca şi Andrei, care avea doar 19 ani.
Şoferul autoturismului intrat, duminică seara, în jurul orei 20:00, într-un cap de pod la Tetoiu, în Vâlcea, are 34 de ani şi a scăpat cu cele mai puţine răni din impact. Acul de la kilometraj s-a oprit la 120 km/h, martorii spunând că maşina zbura efectiv prin sat.
Copilaşul mort în accident e nepotul şoferului, al cărui tată, 38 de ani, fratele conducătorului auto, e în comă, fiind transportat după descarcerare cu elicopterul la Spitalul Judeţean din Craiova. Şoferul a ajuns cu salvarea la Rm. Vâlcea.
Pe facebook, sunt sute de comentarii legate de accident, mulţi dintre cei care postează cunoscând foarte bine victimele, unii fiind rude ale acestora. Niciunul dintre cei din maşină nu purta centură de siguranţă, spun martorii.
Mama copilului decedat a ajuns în scurt timp la fața locului și din cauza șocului emoțional a necesitat îngrijiri medicale.