Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Copil mort într-un ACCIDENT rutier la Ioneşti. Şoferul vinovat a fugit

UPDATE: Şoferul vinovat de producerea accidentului mortal de la Ioneşti a fost prins în jurul orei 22.15. El se numeste Gheorghe B., are 20 de ani, este din Ioneşti şi avea o alcoolemie de 0,26mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii şi procurorii vor decide în această seară dacă tânărul şofer va fi propus pentru arestare preventivă.

Tragedie în această seară pe şoselele vâlcene. Un copil de 12 ani a murit în urma unui accident rutier grav petrecut pe DN 64, la Ioneşti, la kilometrul 85+300, iar alţi doi bărbaţi se află în stare foarte gravă. Accidentul s-a produs în jurul orei 21.15, atunci când şoferul unui Fiat a condus cu viteză mare pe raza comunei Ioneşti, iar la un moment dat el a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în afara părţii carosabile. Impactul a fost extrem de puternic, un copil de 12 ani decedând, iar alţi doi bărbaţi fiind transportaţi în stare gravă la spitalele din Vâlcea şi Craiova.

Şoferul însă, un tânăr de 25 de ani, nu a fost rănit, el fugind de la faţa locului. Poliţiştii au reuşit să afle identitatea bărbatului, dar până la momentul publicării acestui articol nu i-au dat de urmă.

Foto: arhiva