Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BILANŢ RUTIER DE WEEK-END: Patru accidente, patru victime rănite grav

RÂMNIC: Femeie accidentată pe trecerea de pietoni pe bulevardul Tudor Vladimirescu

La ora 08.00, în dimineaţa zilei de vineri, 22 august a.c., un şofer, ce conducea maşina din direcţia vest – est, nu i-a acordat prioritate unei femei pe trecerea de pietoni, lovind-o din plin. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj al Poliţiei Rutiere, dar şi o ambulanţă care a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, acolo unde medicii au diagnosticat-o pe Maria S. cu „Traumatism Cranio Cerebral acut”.
În ceea ce-l priveşte pe şoferul Nicolae D., acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El este însă cercetat penal pentru vătămare corporală, rămânând şi fără carnet pentru neacordare de prioritate pe trecerea de pietoni.

ACCIDENT la PRUNDENI: Maşină proiectată în copac

La sfârşitul săptămânii trecute, mai exact vineri, 22 august a.c., în jurul orei 14.00, a avut loc un grav accident de circulaţie. Vinovat de producerea incidentului rutier a fost şoferul Cristian P. – 52 de ani, care conducea pe DN 64, pe raza localităţii Prundeni, iar, la un moment dat, a intrat în depăşire fără să se asigure. În acelaşi timp, un alt autovehicul, condus de Daniel D. – 36 de ani, din Craiova, a efectuat un viraj la stânga, fiind lovit din plin de maşina intrată în depăşire. Din impact, autovehiculul lovit a fost proiectat într-un copac, una dintre pasagere fiind grav rănită. Mihaela D. a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, fiind diagnosticată cu traumatism toracic.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Pieton acroşat la Băile Govora

S-a întâmplat sâmbătă, 23 august a.c., atunci când un şoferul George M. – 37 de ani, din Pietrari, se afla pe drumul judeţean 647, pe raza staţiunii Băile Govora, iar la un moment dat a vrut să facă o manevră de mers înapoi. Din păcate, el nu s-a asigurat şi a acroşat un pieton, accidentându-l grav. Victima Maria N. a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, unde a fost diagnosticată cu dublă fractură de antebraţ. Şoferul nu consumase băuturi alcoolice, dar acum este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

S-a răsturnat cu scuter, după ce a lovit o maşină parcată

Sâmbătă seara, 23 august a.c., în jurul orei 21.00, şoferul unui scuter s-a autoaccidentat grav după ce a pierdut controlul ghidonului şi a intrat cu mopedul într-o maşină parcată pe marginea drumului. În urma impactului, scuter s-a răsturnat pe partea carosabilă. Accidentul rutier s-a produs în Rm. Vâlcea, iar şoferul este Pătru R. – 68 de ani, din localitatea Stoeneşti, el fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Deocamdată nu se ştie care este starea de sănătate a bărbatului, însă ceea ce au reuşit să afle poliţiştii este faptul că victima se află în stare gravă.
Foto: arhivă