Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BESTIE! Şi-a ucis soţia cu sânge rece

O femeie de 67 de ani, din localitatea vâlceană Olanu, a fost omorâtă în bătaie de soţul ei. Tragicul eveniment a avut loc duminică, 14 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, Floarea C. fiind lovită cu bestialitate de soţul ei care era într-o avansată stare de ebrietate. Femeia a primit lovituri cu pumnii şi picioarele în abdomen, în spate şi în cap, până când nu s-a mai putut mişca de jos.
Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii criminalişti şi procurorii au găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge şi fără suflare, corpul ei neînsufleţit fiind transportat la morgă pentru a i se face autopsie. În locuinţa celor doi, unde a avut loc omorul, a fost găsit şi criminalul Alexandru C., beat criţă şi pus chiar pe glume, el cerându-le oamenilor legii să-i dea „o ţuică” că-i era sete.
„Nu am avut cu cine să stăm de vorbă până la ora 17.00, suspectul fiind într-o stare avansată de ebrietate. La faţa locului am găsit-o pe soţia sa decedată. M-a surprins acest omor din cauza sălbăticiei bărbatului, care şi-a bătut soţia mai rău decât ca pe un animal. Acum se continuă cercetările, iar în baza probatoriului administrat în cauză, faţă de Alexandru C. s-a dispus măsura reţinerii pe o perioada de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă” – ne-a declarat inspectorul şef adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.
În urma autopsierii cadavrului, s-a stabilit că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei interne consecutive ruperii mai multor organe interne, existând între agresiune şi deces legătură directă de cauzalitate.