Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Băut fiind, un tânăr de 33 de ani a făcut accident pe bulevardul Tineretului

La data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 7.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Tineretului, soldat cu pagube materialele. Ajunşi la faţa la locului, poliţiştii au constatat că B.C.L., de 33 de ani, din comuna Olanu, în timp ce se deplasa pe bulevardul Tineretului, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, care oprise la nivel cu trecerea de pietoni şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat, în cazul persoanei culpabile de producerea coliziunii şi 0.00 mg/l alcool pur in aerul expirat, în cazul conducătorului auto care se deplasa regulamentar.

B.C.L. a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, faţă de acesta efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.