Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bătrâna violată în toiul nopții la Băile Olănești

Clipe de groază pentru o femeie de 80 de ani din localitatea Băile Olănești. Un bărbat de 30 de ani a intrat noaptea peste ea și a violat-o fără pic de milă. La scurt timp, femeie și-a făcut curaj să iasă din casă și a anunțat vecinii și poliția, povestindu-le prin ce chinuri a trecut.

Totul s-a întâmplat în seara de 8 aprilie a.c., la ora 01.59. Bătrâna, Ana M. de 80 de ani, din Băile Olănești, dormea, iar tânărul de 30 de ani, Constantin Lungu, probabil beat criță, a intrat peste ea în casă. Pe întuneric, a năvălit peste femeie în pat și a violat-o cu bestialitate, folosind și acte de violență. Femeia nu a putut face nimic, pentru ca bărbatul a amenințat-o și a bruscat-o, ea fiind nevoită să îndure tot coșmarul.

După ce a violat-o, bărbatul a plecat liniștit acasă, iar bătrâna, cu ultimele puteri, a ie șit din casă și s-a dus la vecini, care au anunțat poliția. Când și-a revenit din șioc, femeia s-a hotărât să povestească totul polițiștilor, mărturisind că nu șitie cine este agresorul, pentru că era întuneric când a intrat peste ea în casă. Trebuie menționat totu și că Ana M. a recunoscut că a uitat să încuie u șile casei sale, violatorul intrând peste ea fără niciun impediment. „În urma cercetării la fața locului, echipa operativă a constatat faptul că în noaptea de 07/08 aprilie a.c. o persoană necunoscută de sex masculin a pătruns în locuința Anei M., din localitate și a încercat să întrețină raporturi sexuale cu aceasta, folosind acte de violență. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii vâlceni au reu șit identificarea prezumtivului autor în persoana lui Constantin Lungu, de 30 de ani, din localitate, față de care s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea.

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări față de Constantin Lungu pentru săvâr șirea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu. În data de 9 aprilie, bărbatul de 30 de ani, din orașul Băile Olănești a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea și au dispus, în baza mandatului de reținere, arestarea preventivă a bărbatului pentru 29 de zile. Acesta se află încarcerat la Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

CLAUDIA STANCIU