Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: captura video Digi 24

BĂTAIE la OBÂRŞIA LOTRULUI! Muncitorii pensiunii ce se construieşte fără autorizaţie şi-au împărţit pumni!

Foto: captura video Digi 24Încă de la sfârşitul anului trecut, la baza domeniului schiabil Transalpina Ski Resort, de la Obârşia Lotrului (judeţul Vâlcea), s-a început construcţia unei pensiuni. Scandalul a fost destul de mare în preajma ei, pentru că proprietarul pensiunii nu s-a sinchisit să ia autorizaţie de construcţie, motivând că această pensiune nu are fundaţie şi o poate muta în orice moment, oriunde.

Astfel că, muncitorii aduşi din mai multe judeţe ale ţării de Lizeanu Nicolae, proprietarul pensiunii, şi-au continuat nestingheriţi treaba până luni, 25 ianuarie 2016, atunci când un conflict spontan între angajaţi a întrerupt activitatea pentru scurt timp. Totul a început în jurul orei 11.00, când muncitorii au început să-şi împartă pumni şi palme chiar pe şantier.

Muncitorii bătuţi pentru că stăteau la căldură…

Din câte se pare, totul a pornit de la faptul că doi dintre angajaţi, Cristian Costache şi Marinel Năstase – ambii din localitatea Râfov, judeţul Prahova, s-au retras pentru scurt timp într-o cabană din apropiere pentru a sta la căldură. În acel moment, şeful de echipă Cătălin C. şi un alt muncitor Florin T. au dat buzna peste cei doi colegi din cabană, reproşându-le că se sustrag de la muncă.

Cearta a degenerat, iar, la un moment dat, şeful de echipă şi complicele său i-au luat la bătaie pe Cristian Costache şi Marinel Năstase, împărţindu-le din „belşug” pumni şi palme. Victimele s-au ales cu lovituri serioase, iar la scurt timp, ca urmare a unei sesizări la 112, o ambulanţă a preluat un rănit, iar o patrulă a Jandarmeriei Voineasa l-a preluat şi pe cel de-al doilea rănit, ducându-l la Spitalul Brezoi.

Agresorii s-au ales cu plângeri penale

Cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei Vâlcea, victimele depunând plângeri penale distincte, iar cei doi suspecţi, Cătălin C. – 33 de ani, şi Florin T. – 35 de ani, fiind acum cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe.

„Este vorba despre un conflict spontan la Obârşia – Lotrului, sesizat pe 112. Sunt două persoane vătămate, care au depus plângere împotriva a doi posibili agresori. Sunt două plângeri penale distincte, însă, mai mult ca sigur, se va întocmi un singur dosar penal, fiind vorba de aceeaşi suspecţi. Se fac cercetări în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Alina Teodorescu.