Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bătaie „în toată regula” în urma unei șicanări în trafic, la Horezu. Agresorul a fost reținut

La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu au fost sesizați cu privire la faptul că în fața unui magazin din orașul Horezu se află în desfășurare un conflict între mai mulți bărbați.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat persoanele implicate, ulterior fiind conduse la sediul poliției, în vederea stabilirii situației de fapt.

Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat, în timp ce se afla în zona pietonală a orașului Horezu, pe baza unei neînțelegeri în trafic, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat, care l-ar fi lovit cu pumnii în zona feței și a corpului, distrugând- i totodată, luneta și oglinda din partea dreaptă a autoturismului și tulburând ordinea și liniștea publică.

În continuare, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.

De asemenea, a fost luată măsura reținerii față de bărbatul în cauză, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților cu propuneri legale.