Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bărbatul care şi-a violat propria fată a fost trimis după gratii pentru 16 ani

Incest la Mădulari. Magistraţii Tribunalului Vâlcea l-au condamnat pe Viorel Vladu, bestia cu chip de om de la Mădulari, la 16 ani de închisoare cu executare, el fiind găsit vinovat că, timp de 6 ani, şi-a suspus propria fiică la perversiuni sexuale.

Drama unei fete de 16 ani a şocat un întreg judeţ în anul 2012, atunci când tânăra nu a mai suportat şi i-a povestit mamei sale calvarul prin care a trecut timp de şase ani de zile, timp în care tatăl său a violat-o şi a agresat-o fizic. Bianca V. a fost supusă la perversiuni sexuale de propriul tată în perioada 2006-2012, prima dată când părintele său a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el având numai 10 ani.

Povestea a ajuns repede şi la urechile oamenilor legii, Viorel Vladu fiind arestat imediat şi acuzat de viol şi incest. „Din probatoriul administrat în cauză până în acest moment a rezultat faptul că, în perioada 2006 – 2012 inculpatul în mod repetat, a întreţinut prin constrângere raporturi sexuale cu fiica sa minoră, partea vătămată V.B.D.(în vârstă de 16 ani). Cercetările continuă de către procurori pentru stabilirea tuturor împrejurărilor faptei şi lămurirea cauzei sub toate aspectele şi stabilirea răspunderii judiciare” – au concluzionat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

La sfârşitul lunii ianuarie 2014, Viorel Vladu şi-a primit pedeapsa, el fiind condamnat de magistraţii Tribunalului Vâlcea la 16 ani de închisoare, puţini pentru suferinţa prin care a trecut fata lui când, timp de 6 ani, a supus-o frecvent la perversiuni sexuale.