Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bărbat reținut pentru furt de uși și ferestre din PVC

Ieri, 29 septembrie a.c., poliţiştii de investigații criminale din Bălcești, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat, din comuna Diculești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

La data de 29 septembrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Bălcești au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza comunei Diculești, la locuinţa unui bărbat, de 29 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în perioada 18 – 25 august a.c., bărbatul ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, din orașul Bălcești, de unde ar fi sustras mai multe uși și ferestre PVC. În urma percheziţiei efectuate, au fost identificate o parte din bunurile sustrase și restituite persoanei vătămate. La percheziția domiciliară au participat și polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Măciuca și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

De asemenea, bărbatul a fost condus la audieri, iar faţă de acesta, polițiștii au dispus reţinerea pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând ca astăzi, 30 septembrie, să fie prezentat procurorului de caz pentru dispunerea unei măsuri preventive.