Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bărbat din Râmnicu Vâlcea, arestat după ce a tâlhărit și a amenințat un taximetrist cu cuțitul

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea (pe surse am aflat că este vorba de celebrul Haruți Liviu din zona Tic Tac – Ostroveni) a fost arestat preventiv pentru infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie calificată şi furt calificat după ce, la sfârşitul anului trecut, a obligat un taximetrist, pe care l-a ameninţat cu un cuţit, să îl ducă de la Râmnicu Vâlcea până în Braşov, după care l-a tâlhărit.

Incidentul a avut loc în ziua de 30 decembrie, când vâlceanul în vârstă de 38 de ani a urcat într-un autoturism care circula în regim de taxi în municipiul Râmnicu Vâlcea, i-a pus taximetristului şi, sub ameninţare l-a obligat pe acesta să îl ducă până în judeţul Braşov, în localitatea Rucăr.

Pe tot parcursul călătoriei, taximetristul în vârstă de 25 de ani a fost ameninţat cu cuţitul, iar când a ajuns la destinaţie pasagerul l-a tâlhărit pe şofer.

Miercuri, bărbatul a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore, iar joi iar instanţa de judecată a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Reamintim că în urmă cu doar două luni, Haruți Liviu a ajuns după gratii după ce a înjunghiat un om al străzii. El nu a stat prea mult în arest preventiv, judecătorul considerând că un astfel de om nu este un pericol public, eliberându-l.