Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BĂRBAT DIN CÂINENI, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În urma cercetărilor efectuate și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Brezoi și Postului de Poliție Câineni s-a reușit identificarea unui bărbat de 32 de ani, din Câineni, bănuit de săvârșirea a două furturi în municipiu.

În fapt, la data de 18 septembrie a.c., acesta ar fi sustras dintr-o unitate de cazare, un portofel în care se afla suma de 1.200 lei, iar la data de 28 septembrie a.c. ar fi profitat de faptul că portierele unui autoturism nu erau asigurate, iar acesta ar fi sustras suma de 6.000 de lei.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a bărbatului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților în vederea dispunerii de măsuri legale.

Polițiștii au reușit să recupereze parțial prejudiciul de 7.200 de lei.