Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: www.automarket.ro

Au furat maşina unuia dintre părinţi, au condus fără permis, au lovit autoturismul şi au fugit de la locul faptei

FOTO: www.automarket.roPoliţiştii vâlceni au stabilit că, în noaptea de 27/28 martie a.c., un tânăr de 19 ani, din Mihăeşti a condus un autoturism pe drumurile publice, fără a deţine permis auto, pe care l-a încredinţat şi altor două persoane minore, pentru a-l conduce pe drumurile publice.

În dimineaţa zilei de 28 martie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Băile Govora au constatat că, pe strada Tudor Vladimirescu, din oraş, se afla un autoturism înmatriculat în Vâlcea, de culoare albastru, avariat la roata din partea dreaptă, faţă. Autoturismul avea portierele încuiate, acesta nu putea fi pus în mişcare din cauza avariei, iar la faţa locului nu se afla nicio persoană care să cunoască proprietarul.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 27/28 martie a.c., între orele 01.00 – 04.30, tânărul P.M.M., de 19 ani din comuna Mihăeşti, a condus autoturismul mamei sale, fără ştirea acesteia, pe care l-a încredinţat minorului T.E.C., de 17 ani din comuna Mihăeşti şi minorei R.M.A., de 16 ani, din comuna Ioneşti, deplasându-se, împreună, pe traseul: Mihăeşti, Ocnele Mari, Buneşti, Stoeneşti, Horezu şi retur până în Băile Govora, fără ca vreunul dintre aceştia să posede permis de conducere.

În jurul orei 4.30, minora R.M.A. a lovit cu partea dreaptă a autoturismului într-un podeţ din beton, pe strada Tudor Vladimirescu, fără ca vreunul dintre ocupanţi să fi suferit vătămări corporale. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis de conducere şi încredinţarea autoturismului unor persoane care nu aveau dreptul de conducere auto, fapte prevăzute de Codul penal.