Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Au cumpărat oi şi au uitat să le plătească! Prejudiciu: 180.000 lei

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi și Postului de poliție Câineni, judeţul Vâlcea, au reținut, la data de 14 august a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, doi bărbați bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune. Ulterior, a fost admisă propunerea de arestare preventivă a celor în cauză.

Polițiștii au reținut doi bărbați de 23 și 26 de ani din localitatea Babadag, județul Tulcea, cercetați pentru comiterea mai multor înșelăciuni, pe raza comunelor Boișoara și Câineni.

În fapt, în perioada 17-20 mai a.c., persoanele bănuite s-ar fi deplasat la domiciliile persoanelor vătămate și ar fi achiziționat peste 450 de ovine, în urma publicării în mediul online a unor anunțuri prin care se arătau interesați să cumpere animale. Din cercetări a reieșit că bărbații nu ar fi plătit contravaloarea ovinelor în momentul tranzacționării, promițând că vor plăti sumele datorate ulterior, ceea ce însă nu s-a întâmplat, producându-se un prejudiciu de aproximativ 180.000 de lei.

Persoanele bănuite au fost reținute la data de 14 august a.c., iar la data de 15 august a.c., a fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă.