Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ATENŢIE! Străzile Vâlcii pline de şoferi beţi

Polițiștii rutieri au fost prezenți în stradă și în această mini-vacanță, depistând mai mulți șoferi sub influența alcoolului și nu numai.

Duminică, 3 decembrie a.c., polițiștii Poliției orașului Bălcești au depistat în comuna Roșiile, în trafic, pe Drumul Județean 676, un șofer de 22 de ani, sub influența alcoolului. Astfel, în urma testării acestuia, a reieșit o alcoolemie de 0,63 mg/L in aerul expirat. În cauză se vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

În noaptea de 3/4 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Politiei Orasului Horezu au oprit pentru verificari, pe raza orașului Horezu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din localitate. Mașina nu avea montată în partea din față plăcuța cu numărul de înmatriculare, stabilindu-se că la data de 1 decembrie a.c., șoferului i-au fost retinute certificatul de înmatriculare si o plăcuța, întrucat nu deținea poliță RCA valabilă. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultand o valoare de 0,42 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În cauză se vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

În noaptea de 3 decembrie a.c.,polițiștii Postului de poliție Muereasca, pe parcursul patrulării, au oprit pentru control, în Muereasca, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din comună. Bărbatul avea de asemenea o alcoolemie de 0,28 mg/l alcool pur în aerul respirat. S-a înregistrat dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În dimineața zilei de 3 decembrie a.c., polițiștii Secției 4 Prundeni au depistat în trafic, pe Drumul Județean 678, în comuna Olanu, un bărbat de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

În după-amiaza zilei de 3 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Păușești și Secției 9 Poliție Rurală Pietrari, au depistat în trafic, pe raza localității Barbatesti, un bărbat de 62 de ani, sub influența băuturilor alcoolice, acesta având o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în această situație a fost înregistrat un dosar penal.