Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ATENŢIE ŞOFERI: Drumuri închise în judeţul Vâlcea

Autorităţile vâlcene au decis să închidă mai multe drumuri şi să devieze circulaţia rutieră pe alte rute. Luni seara, 28 iulie a.c., DN 65C a fost închis între localităţile Măldăreşti şi Horezu din cauza inundaţiilor, traficul rutier fiind deviat pe DC 141.

De asemenea, marţi, 29 iulie 2014, DJ 676 Copăceni – Lăpuşata, un pod a fost luat de viituri. Acolo este vorba de un podeţ care a fost distrus şi acum câteva săptămâni. Atunci, autorităţile au construit un podeţ provizoriu, însă şi acesta a fost luat de ape. Tocmai de aceea, marţi, autorităţile au decis să închidă drumul şi să devieze circulaţia rutieră pe rutele DJ 646 E Slătioara – Stroeşti, DN 65 C – Roeşti sau DJ 605 A – MATEEŞTI.

De asemenea, reamintim că DN 7 A, între Brezoi şi Voineasa a fost total blocat din cauza aluviunilor ce au căzut pe carosabil.

În acest moment, pompierii se luptă să scoată apele din gospodăriile oamenilor din Lăpuşata, Copăceni, Roşiile, Drăgăşani, iar la Vaideeni 30 de case au fost distruse de ape şi 200 de persoane sunt evacuate din calea viiturilor.