Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Acțiunile rutiere în județul Vâlcea continuă

Polițiștii Biroului Rutier din Vâlcea organizează și efectuează permanent, activități de verificare, combatere și informare a obligativității respectării normelor rutiere în vigoare, pentru a circula în condiții de maximă siguranță.

Tot în cursul zilei de ieri, au fost desfășurate acțiuni în vederea creșterii gradului de disciplină în rândul participanților la trafic și combaterii principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere negative. Scopul principal, urmărit de polițiști prin aceste acțiuni, este acela de a-i determina pe participanții la trafic să nu se abată de la respectarea regulilor rutiere, pentru siguranța lor și a celorlalți și să conștientizeze pericolul la care se expun prin încălcarea normele de circulație pe drumurile publice.

Pe timpul acțiunilor au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale conform prevederilor legale, au fost reținute 5 permise de conducere în vederea supendării, pentru depășirea limitei legale de viteză și 1 certificat de înmatriculare.

Acțiunile pe linie rutieră continuă și în zilele următoare, polițiștii rutieri fiind prezenți la datorie, pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate.