Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT provocat de un vâlcean băut în Sibiu. Doi copii și doi adulți sunt răniți

Marți dimineața, polițiștii rutieri au intervenit la un accident de circulație produs pe DN 14, la intrarea în localitatea Slimnic, județul Sibiu. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Sibiu – Mediaș, la intrarea în localitatea Slimnic, un bărbat din județul Vâlcea în vârstă de 53 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

,,În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a celor doi pasageri minori, în vârstă de 10, respectiv 17 ani, toți fiind transportați la spital conștienți. Ocupanții mașinii sunt din județul Vâlcea. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,16 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis un echipaj de tip B în localitatea Slimnic. În urma accidentului au rezultat au suferit vătămări corporale doi adulți și doi copii.

,,Echipajele SAJ și ISU prezente la fata locului, au asistat medical victimele și le-au transportat la UPU. SAJ Sibiu a transportat un tânăr de 17 ani cu traumatism de membru inferior și un copil de 10 ani cu traumatism cranio-facial. Mama acestora a fost transportată în calitate de aparținător. Echipajul ISU a transportat un bărbat la UPU Sibiu” a precizat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibi