Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT PE DN7: Un tânăr fără permis a căzut cu maşina în râul Mănăileasa

Un tânăr de 20 de ani din Dăeşti Vâlcea, care avea permisul suspendat, a provocat un grav accident de circulaţie, ajungând la spital atât el, cât şi prietenul lui, aflat pe bancheta din dreapta. Duminică, 16 august a.c., în jurul prânzului, B.R. a condus un autoturism cu numărul de înmatriculare VL – 66 – BDU pe DN 7 A în localitatea Voineasa şi, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus şi a lovit autoturismul HD – 98 – JOB, care circula regulamentar. După aceea, s-a răsturnat în afara părţii carosabile în albia râului Mănăileasa.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerului din dreapta. Poliţiştii rutieri, veniţi la faţa locului, au recoltat probe de sânge pentru a stabili alcoolemia, însă la etilotest, alcoolemia a ieşit 0. Din primele verificări, cei doi accidentaţi sunt în afara oricărui pericol, având doar câteva contuzii şi traumatisme.

În ceea ce-l priveşte pe conducătorul auto, acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru conducerea unui autovehicul având suspendat dreptul de a conduce.

foto arhiva