Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

ACCIDENT MORTAL la PASARELA OLTCHIM!

Foto: arhiva Vocea Valcii

UPDATE: Persoana decedată în accidentul rutier de la Pasarela Oltchim este un bărbat de 45 de ani, medicii nemaiputând face nimic pentru a-l salva. La faţa locului au intervenit trei ambulanţe (două ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea şi una SMURD). Echipajul de la descarcerare ajuns acolo nu a mai intervenit, asigurând doar iluminatul în zonă. În accident au fost implicate două VW Transporter. Una dintre autoutilitare cobora de pe pasarelă spre Platforma Chimică, iar cealaltă venea dinspre birourile OLTCHIM cu viteză şi nu a cedat trecerea, ciocnindu-se chiar în intersecţie.

Accident mortal la Pasarela Oltchim, în Râmnicu Vâlcea. Tragicul eveniment s-a petrecut în această seară, în jurul orei 18.36, pe strada Industriilor, spre „Sodă”.

Conform poliţiştilor care au ajuns la faţa locului, medicii ambulanţieri au declarat deja decesul unei persoane, iar alte cinci persoane sunt în stare gravă.

Din primele cercetări, se pare că este vorba despre o neacordare de prioritate, implicate în accident fiind două autoutilitare.

Vom reveni cu amănunte!