Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: botosaninecenzurat.ro

ACCIDENT MORTAL la GRĂDIŞTEA! O femeie a fost ucisă sub ochii fetiţei sale de 2 ani!

Foto: botosaninecenzurat.ro

UPDATE: Femeia care a fost ucisă azi de şoferul de 17 ani se numeşte Cătălina Ştefania Popescu (foto) şi era angajată la RaiffeisenBank în oraşul Berbeşti. Ea a lăsat în urmă o fetiţă de doi ani, care a fost şi ea rănită în accidentul rutier, dar şi un soţ iubitor cu care era căsătorită din anul 2010.

Cât despre şoferul vinovat, Ionuţ Hurezan, acesta nu a fost găsit de poliţişti nici până acum.

Accident groaznic în această dimineaţă de joi, 8 octombrie 2015, în localitatea Grădiştea, judeţul Vâlcea, o femeie pierzându-şi viaţa, iar fetiţa ei de 2 ani fiind rănită.

Tragedia a avut loc pe DN 67 B, la kilometrul 50+200 m, iar vinovat de producerea accidentului rutier este un şofer de 17 ani, de etnie romă. Ionuţ Hurezan, din localitatea Grădiştea, conducea un autoturism BMW, înmatriculat în Bulgaria, în momentul în care, pe fondul lipsei de experienţă, a pierdut controlul volanului, a derapat, a intrat pe sensul opus şi le-a lovit din plin pe Cătălina Ştefania P. – 27 de ani, şi pe fiica sa de doar 2 ani, R.P. Tânăra şi fetiţa sa au fost prinse între BMW şi o maşină parcată pe marginea drumul, maşina din care abia coborâseră.

Şoferul minor a fugit de la faţa locului şi şi-a abandonat maşina, iar victimele au fost transportate la cel mai apropiat spital. Din păcate, la scurt timp, femeia de 27 de ani a murit din cauza rănilor grave pe care le-a suferit. Fetiţa a fost rănită uşor, ea rămânând totuşi sub supravegherea medicilor.

În aceste momente, s-au instituit filtre ale poliţiştilor în întreaga zonă, oamenii legii scotocind peste tot pentru a-l găsi pe criminal. Romul Ionuţ Hurezeanu este acuzat de patru infracţiuni grave: conducerea fără permis, ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.