Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Accident mortal la Bujoreni. Un bărbat a decedat şi alte trei au fost grav rănite

La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 07.00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie judeţean Vâlcea a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier grav, pe D.N. 7, pe raza comunei Bujoreni.

„Din primele verificări, poliţiştii rutieri au constatat că G.G., de 43 ani, din comuna Bujoreni, a condus un autoturism pe direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea, iar la kilometrul 181+200 metri, deplasându-se pe banda doi, din cauza neadaptării vitezei de deplasare, într-o curbă la dreapta, deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autocar ce se deplasa regulamentar din sensul opus, respectiv pe direcţia Râmnicu Vâlcea – Sibiu. Autoturismul în cauză a fost proiectat într-un alt autoturism care se deplasa pe banda unu, pe direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea.

În urma accidentului rutier, a survenit decesul unui bărbat de 34 de ani, din comuna Bujoreni şi rănirea gravă a altor trei persoane, dintre care un minor de 7 ani, toţi din comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea, pasageri ai autoturismului care ar fi pătruns pe contrasens.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.” se arată în comunicatul emis de IPJ Vâlcea.

Povestea tragică a tânărului mort la Bujoreni

Cristian Bodoi, tânărul care a decedat în tragicul accident rutier de la Bujoreni, a lăsat numai durere în urmă! La cei 34 de ani ai săi a reuşit să-şi facă mândră familia care îl adoptase. Era un băiat liniştit, necăsătorit, singurul sprijin al mamei adoptive. Soţul acesteia a decedat în urmă cu mulţi ani! Cristian era croitor şi astăzi, destinul fatidic l-a făcut să urce în maşina. Nu a mai ajuns însă la destinaţie…

Pentru servicii tractări Vâlcea sunaţi la numărul de telefon: 0723620007. Program NON STOP!