Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT la MIHĂEŞTI: Un tânăr de 19 ani a intrat cu maşina într-un stâlp de beton

Lipsa de experienţă, viteza şi carosabilul umed au făcut ca un tânăr şofer de 19 ani să piardă controlul volanului maşinii pe care o conducea şi să intre într-un stâlp de beton. Accidentul rutier a avut loc luni, 11 ianuarie 2016, în jurul orei 11.35, pe drumul comunal din satul Stupărei, comuna Mihăeşti, conducătorul auto fiind Laurenţiu Ion Bârzan, de 19 ani.

Conform poliţiştilor rutieri, şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil ud, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de beton. Tânărul de 19 ani s-a ales cu răni grave, în urma impactului.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto,diagnosticat cu TCF acut minor, traumatism toracic, fracturi costale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier” – susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.