Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT în zona PLATFORMEI CHIMICE! Două persoane, transportate la spital!

UPDATE 2: Lucrurile au luat o altă întorsătură în ceea ce priveşte accidentul de la Copăceni. Conform poliţiştilor, în momentul în care s-a primit apelul pe 112, au fost anunţate două victime, însă când oamenii legii au ajuns la faţa locului nu l-au mai găsit decât pe şoferul autoturismului implicat în accident, care nu era rănit. Martorii spun că ceilalţi pasageri ar fi fugit de la faţa locului. Însă, în jurul orei 16.00, la UPU Vâlcea a ajuns un minor de 11 ani, însoţitorii copilului susţinând că el a fost pasager în maşina implicată în accidentul rutier de la Copăcelu. După ce cadrele medicale l-au consultat, s-a ajuns la concluzia că minorul a suferit o fractură de bazin.

UPDATE: Conform unor martori, se pare că şoferul autoturismului rula cu o viteză extrem de mare, în momentul în care a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod. Din impact, motorul maşinii s-a desprins şi a fost aruncat în curtea unei case din apropiere. Cele două victime, anunţate iniţial a fi rănite, se pare că sunt în stare bună, alegându-se doar cu o sperietură.

Un accident rutier a avut loc în această după – amiază de duminică, 21 februarie 2016, în jurul orei 14.00, la intersecţia străzilor Copăcelu şi Bâlciului, în zona Platformei Chimice a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Conform primelor informaţii de la faţa locului, se pare că este vorba despre un autoturism care a părăsit partea carosabilă, cel mai probabil din cauza vitezei excesive. În urma accidentului rutier, două persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, suferind răni serioase.

La faţa locului a ajuns şi poliţiştii rutieri, care în aceste momente fac cercetările necesare pentru a stabili cauza cu exactitate a producerii evenimentului rutier.

Vom reveni cu amănunte!