Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Sursa foto: ISU Valcea

FOTO: ACCIDENT GRAV pe DN7, în dreptul Pensiunii Hans. Printre victime sunt şi copii!

Sursa foto: ISU Valcea

UPDATE 2: “Şoferul unei maşini care se deplasa pe sensul de mers Piteşti – Rm. Vâlcea, având preocupări de natură a distrage atenţia (primele verificări), a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la stânga şi a intrat pe contrasens intrând în coliziune cu alt auto. Un număr de cinci copii sunt accidentaţi, 3 se aflau în maşina care se pare că a cauzat accidental, iar doi în cealaltă maşină implicată” ne transmite Sandra Dăscălescu, purtător de cuvânt la IPJ Vâlcea.

“În urma acestui accident au rezultat 7 victime: şoferul unuia din autoturism, mama unui copil și 5 copii. Un copil este mai grav, în vârstă de 8 ani, traumatism toracic și adominal. Celelalte victime sunt stabile şi au fost transportate la UPU Vâlcea” ne-a declarat Cătălin Popescu, de la ISU Vâlcea.

UPDATE: Printre victime se numără cinci copii şi doi adulţi.

După nici 2 zile, pe DN7, la Goleşti, în dreptul Pensiunii Hans, are loc, din nou, un alt accident grav de circulaţie. Din primele informaţii primite, victime sunt 4 copii şi un adult. Doi dintre copii sunt în stare mai gravă. Două autoturisme implicate. În zonă intervine o autospecială stingere cu descarcerare, 1 echipaj SMURD, 3 SAJ. Dintr-o mașină a ieșit fum și s-a intervenit pentru îndepărtarea pericolului. Un copil de 6 ani, împreună cu mama sa, au fost preluaţi de un echipaj SMURD şi duşi la spital.

Revenim cu amănunte!