Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT GRAV pe DN7. A fost activat planul roșu

Patru persoane au fost rănite grav, miercuri dimineaţa, pe DN 7, în localitatea Boiţa, din judeţul Sibiu, după ce trei maşini s-au lovit. Mai multe ambulanţe intervin, traficul fiind blocat. În urma acestui accident, a fost activat planul roșu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, un şofer în vârstă de 39 de ani din judeţul Argeş, în timp ce conducea spre Râmnicu Vâlcea, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu două autoturisme care circulau regulamentar spre Sibiu. Primul autoturism a fost lovit lateral, iar al doilea frontal, fiind proiectat în afara părţii carosabile.

Din primele informaţii, patru persoane au fost rănite în accident. În urma evenimentului rutier, şoseaua a fost complet blocată, traficul fiind deviat pe străzile laterale.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a anunţat că la faţa locului au intervenit două autospeciale cu unelte pentru descarcerare, o ambulanţă pentru terapie intensivă mobilă, o ambulanţă pentru transport victime multiple şi un echipaj SMURD.