Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT GRAV la Lăpuşata! Un copil de 5 ani este în stop cardio respirator

UPDATE TRAGEDIE LA LĂPUŞATA: Femeia care a produs ACCIDENTUL, şi-a pierdut fratele TOT în ACCIDENT în acelaşi loc

Informaţii de ultimă oră atestă faptul că accidentul mortal din localitatea Lăpuşata a fost produs de o femeie de 22 de ani din Râmnicu Vâlcea. Se pare că aceasta este greu încercată de soartă pentru că în urmă cu un an de zile, în acelaşi loc a murit şi fratele ei. Tot în accident de mașină, tot BMW avea și el.Femeia care era cu baietelul e bunica, nu se știe dacă obținuse drepturi depline asupra copilului. Mamica lui era fara discernamant și a fost internată. Dupa mai multe plangeri formulate impotriva ei pentru furt din case, s-au luat măsuri împotriva ei. Băiețelul de 5 ani era acum în grija bunicii.

UPDATE ora 14:51 Copilul de 5 ani, implicat în ACCIDENTUL de la Lăpuşata, A MURIT

Un copil de 5 ani este în stare foarte gravă, după ce a fost lovit de un autoturism în localitatea Lăpuşata din judeţul Vâlcea, sâmbătă, 29 septembrie a.c. Din primele informaţii, se pare că micuţul este în stop cardio respirator . Un politist este la fata locului si executa manevre de resuscitare.Intervine o amb SAJ si SMURD Maciuca insa distanta este de peste 20 km.
„Copilul este inconstient in SCR, se executa manevre de resuscitare de catre echipajul de ambulanta.A ajuns si echipajul SMURD”, susţine purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, cătălin Popescu.

Copilul se juca afara, sub supravegherea mamei, iar in acest moment nu prezinta semne vitale. SMURD-ul este la faţa locului, patrula de la sectia 8 Lăpuşata şi cei de la Rutieră, de la Poliţia Horezu. Acestea sunt datele disponibile momentan.

vom reveni cu detalii