Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT GRAV la Lădeşti: A intrat cu AUDI într-un copac! Trei persoane în stare gravă la spital

În noapte de 14 spre 15 august a.c. a avut loc un grav accident de circulaţie, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Accidentul a avut loc pe DN 65 C Lădeşti – Horezu, implicat fiind conducătorul unui autoturism AUDI cu numărul de înmatriculare VL 55 ANG. A.S., de 60 de ani, din Râmnicu Vâlcea, conducea autoturismul AUDI şi, la ieşirea dintr-o curbă la dreapta, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un arbore, aflat pe marinea drumului.

În urma impactului deosebit de violent, trei persoane, printre care şi conducătorul auto, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Şoferul a fost diagnosticat cu fracturi costale multiple, şi în prezent, este internat la secţia chirurgie a Spitalului Judeţean Vâlcea.

Pasagera din dreapta faţă a fost diagnosticată cu fracturi costale şi suspiciune fractură stern şi a fost trimisă de urgenţă la spitalul din Craiova, iar pasagera din spate a fost diagnosticată cu TCC deschis, fractură frontală deschisă dreapta şi a fost trimisă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Connducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieşit negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.