Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT GRAV la Frâncești între o ambulanță care transporta pacienți la dializă și un autoturism în care se afla o gravidă

O ambulanţă cu trei pacienţi care mergeau la dializă a fost implicată în această după-amiază a zilei de joi, într-un accident în localitatea Frâncești, judeţul Vâlcea. În autoturismul cu care s-a lovit autospeciala este o femeie gravidă, dar nu sunt persoane încarcerate.

Joi, 4 mai a.c., în jurul orei 17:00, Poliția orașului Băbeni a fost sesizată cu privire la faptul că s-ar fi produs un eveniment rutier soldat cu rănirea mai multor persoane condus de un bărbat de 43 de ani.

„În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului de ambulanță, a celor trei pacienți, cât și rănirea pasagerului dreapta față ( femeie, 34 de ani) din autoturism și a șoferului acestuia. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier”, a menționat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Vâlcea.

Toate cele șase persoane implicate în accident au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Vâlcea: „O victimă (cod galben) a fost transportată de ambulanța SMURD, două victime (cod verde) de ATPMV (o ambulanță pentru victime multiple) și alte trei victime de ambulanțele SAJ”, au precizat reprezentanții ISU Vâlcea.