Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Accident grav cu o ambulanţă la Piteşti

Două persoane au murit, şase sunt rănite

Două persoane au murit şi mai multe au fost rănite marţi, la Piteşti, în urma unui accident rutier în care a fost implicată şi o ambulanţă BGS care transporta pacienţi la dializă. Din cei 6 pacienţi care se aflau în ambulanţă, în urma impactului, doi au decedat.

Alte două persoane au suferit leziuni grave şi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, iar două persoane care suferiseră leziuni uşoare au fost preluate de o ambulanţă privată.

„Unul dintre pacienţi a intrat în stop cardio-respirator în timpul transportului către spital. A fost resuscitat şi a fost predat la unitatea de primiri urgenţe”, a declarat directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, doctorul Luminiţa Paul.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că ambulanţa privată a fost lovită de un autoturism care a pătruns pe contrasens, după care s-a răsturnat. În urma impactului, cele două vehicule implicate în accident au acroşat şi alte autoturisme aflate în trafic.

Din cauza accidentului, circulaţia pe bulevardul Nicolae Bălcescu, care asigură legătura între centrul municipiului Piteşti şi zona de nord, a fost blocată timp de aproape o oră.