Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Sursa foto: ziarulprofit.ro

ACCIDENT CUMPLIT în Argeș cu doi morți și trei răniți grav. Victimele lucrau pentru o firmă din Vâlcea

Sursa foto: ziarulprofit.ro

Doi oameni au decedat şi alţi trei au fost răniţi în urma coliziunii între un autoturism şi un autocamion produsă luni, 10 decembrie a.c., pe DN 73C, la ieşirea din municipiul Curtea de Argeş către Râmnicu Vâlcea.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, trei dintre victime au fost găsite inconştiente, încarcerate în autoturism. La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe, un echipaj SMURD şi o autospecială de descarcerare.

Cei cinci răniţi, toţi bărbaţi, dintre care doi aflaţi în stop cardio-respirator, au fost transportaţi la spitalul din Curtea de Argeş. Cei doi bărbaţi aflaţi în stop cardio-respirator nu au mai putut fi resuscitaţi, fiind declaraţi decedaţi.

O autospecială pentru transport victime multiple a fost trimisă la Curtea de Argeş pentru a-i prelua pe cei trei supravieţuitori în vederea transferului la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Toate cele cinci victime, angajați ai unei firme de construcții din Vâlcea, se grăbeau spre Vidraru când a avut loc teribilul accident, ne informează observator.tv.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.