Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto sursata.ro

ACCIDENT CUMPLIT în Albota cu 11 victime! Sora supraviețuitoare este din VÂLCEA

foto sursata.roUPDATE: Cele două tinere sunt surori, șoferița fiind din Popești Leordeni, iar sora sa din Râmnicu Vâlcea. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, șoferița, cea din vina căreia s-a produs accidentul, a decedat la spital, conform sursata.ro.

Vineri seara, în jurul orei 22:00, în comuna Albota, a avut loc un accident grav între un microbuz în care se aflau 10 persoane, angajaţi ai firmei Caroli şi un autoturism în care se aflau 2 persoane.

În urma impactului puternic au rezultat 11 victime, 10 dintre acestea fiind transportate la spital. Şoferul microbuzului în vârstă de 68 de ani, a refuzat să fie dus la spital.

De vină pentru producerea accidentului a fost şoferiţa autoturismului care nu a adaptat viteza, a pierdut controlul volanului și a lovit frontal microbuzul, care circula regulamentar. Tânăra a fost prinsă între fiarele mașinii, descarcerată, iar în momentul în care a fost urcată în ambulanță s-au început manevrele de resuscitare. În autoturism se afla şi sora tinerei, în vârstă de 24 de ani care se află în stare stabilă.

Traficul în zonă a fost blocat timp de aproximativ o oră.

Autorităţile au intervenit cu două autospeciale SMURD de prim ajutor, un echipaj TIM, două ambulanțe, două echipaje de descarcerare și o mașină de transport victime multiple.

sursa video sursata.ro