Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

A recidivat, iar acum a ajuns la Penitenciarul Colibaşi

Un bărbat din Prundeni, judeţul Vâlcea, va executa o pedeapsă cu închisoare la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru că a comis o altă infracţiune în perioada recidivei.

Magistraţii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea au emis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe G. Ilie, din comuna Prundeni, pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 3 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiunii de furt. În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că, fiind în perioada recidivei, în cursul anului 2013 a comis fapta de furt calificat. Astfel, bărbatul având de executat 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băbeni împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale –Biroul Urmăriri l-au identificat pe condamnat pe raza localităţii Băbeni. Bărbatul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale,fiind transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei.