Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

A condus băut, fără permis, un autoturism neînmatriculat, iar acum a ajuns după gratii

La dispoziția conducerii IPJ Vâlcea, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Vâlcea au desfășurat mai multe activități, fiind luate măsurile legale.

Astfel, oamenii legii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Horezu, pe numele unui bărbat, condamnat la executarea pedepsei închisorii de 2 ani, pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

La data de 15 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un bărbat de 33 de ani, din localitatea Tomșani, care a fost condamnat la executarea pedepsei închisorii de 2 ani, pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

S-a reținut faptul că, la data de 26 mai 2016, în intervalul orar 19.00 – 21.00, bărbatul în cauză a condus un autoturism pe raza localității Tomșani sub influența alcoolului, stabilindu-se totodată că acesta avea permisul de conducere anulat din anul 2013 și conducea un autoturism neînmatriculat. Polițiștii deplasați la față locului au constatat că, bărbatul emana halenă alcoolică, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,50 g/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii vâlceni l-au depus pe bărbat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mioveni, pentru ispășirea pedepsei.