Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

63 de amenzi într-o singură zi în comunele Creţeni, Stefăneşti, Lungeşti şi Vlădeşti

Poliţiştii vâlceni au organizat razii de amploare în mai multe localităţi din judeţ, ei desfăşurând activităţi specifice pe linia sustragerii şi transportului ilegal de material lemnos, prevenirii şi combaterii indisciplinei rutiere, prevenirii faptelor antisociale. Acţiunile au avut loc joi, 16 octombrie 2014, fiind legitimate 106 persoane, controlate 90 de autovehicule şi aplicate 63 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.820 lei.

Mai mult, pe linie rutieră, au fost reţinute 5 permise de conducere, şi retrase două certificate de înmatriculare şi 2 plăcuţe de înmatriculare.

„Totodată au fost confiscate 10,4 m.c. de material lemnos. Astfel a fost depistat numitul C. Ion, de 50 ani, din comuna Stroeşti care a tăiat şi sustras ilegal un volum de 5 mc lemn, specie fag, fiind întocmit dosar penal pentru încălcarea prevederilor Legii 46/2008 şi confiscarea materialului lemnos depistat. În aceeaşi zi C. Gheorghe, de 61 ani, din oraşul Horezu a fost depistat în timp ce transporta cu o autoutilitară 2 m. st. lemn foc specie fag fără a deţine documente de provenienţă, fiindu-i aplicată sancţiune contravenţională pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010 şi fiind luată măsura confiscării volumului de masă lemnoasă” – se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea.