Acasă Fapt Divers 6.700 de persoane, 350 de firme și 420 mijloace de transport, verificate...

6.700 de persoane, 350 de firme și 420 mijloace de transport, verificate în acest week-end cu privire la respectarea măsurilor de prevenire și combatere COVID-19

În contextul creșterii numărului de cazuri de Covid 19, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au intensificat activitățile de informare și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă.

În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie a.c, polițiștii vâlceni, cu suportul Jandarmeriei, Poliției Locale, a Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinare și reprezentanți de la Protecția Consumatorului, au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Astfel că, în acest week-end au fost verificate peste 6.700 de persoane și 350 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă, obiectivul urmărit fiind siguranța cetățenilor. De asemenea, au fost verificate peste 420 de mijloace de transport în comun.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 203 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 23.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului SARS Cov-2.

Reamintim tuturor cetățenilor importanța purtării măștii de protecție și importanța păstrării distanțării fizice, pentru a nu se expune riscului de infectare cu virusul SARS Cov-2. Acțiunile de acest gen vor continua zilnic, scopul acestor fiind sănătatea și siguranța cetățenilor.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.