Acasă Eveniment ZIUA RECOLTEI la Râmnicu Vâlcea! Traficul rutier închis complet pe încă o...

ZIUA RECOLTEI la Râmnicu Vâlcea! Traficul rutier închis complet pe încă o stradă

Cea de-a cincea ediţie a Zilei Recoltei, o manifestare tradiţională a comunităţii din Râmnicu Vâlcea va avea loc în perioada 03–04.10.2015, pe str. General Praporgescu, între intersecţia cu str. Al. I Cuza şi cea cu bd. Tudor Vladimirescu

Peste 30 de cultivatori de legume şi fructe, producători ai unor produse tradiţionale din legume şi fructe, procesatori de carne şi de lapte, apicultori vor participa la această sărbătoare. Alături de ei vor fi şi meşteri populari locali, dar şi o mustărie şi o unitate de alimentaţie publică.

Programul artistic din cele două zile ale evenimentului va consta în evoluţii ale ansamblurilor Fanfara ”Gabriel Chaborschi”, ”Rapsodia Vâlceană” şi grupul de copii ”Voice Angels”.

Din cauza faptului că în zona centrală a municipiului se efectuează lucrări de construcţie, Primăria Râmnicu Vâlcea a găsit o altă locaţie pentru această manifestare. Prin intermediul unui comunicat de presă, Primăria anunţă că organizarea serbării a fost posibilă datorită sprijinului familiei Maria şi Ion Tudor – care a pus la dispoziţie, cu titlu gratuit, terenurile pentru desfăşurarea unor activităţi aferente manifestării – a Instituţiei Prefectului Vâlcea şi a proprietarului imobilului JetSet – care au facilitat alimentarea cu energie electrică necesară.

„Traficul rutier pe această porţiune din strada General Praporgescu va fi restricţionat complet începând cu data de joi, 01.10.2015, de la ora 16.00, până cel mai târziu în data de luni, 05.10.2015, ora 10.00, permiţându-se doar accesul maşinilor clienţilor restaurantelor din zonă, ale salariaţilor Consiliului Judeţean Vâlcea în parcarea instituţiei şi a celor de aprovizionare ale producătorilor prezenţi. Semnalizarea blocării se va face prin garduri de protecţie cu indicatoare rutiere de acces interzis sau deviere trafic, după caz, traseul de deviere sugerat fiind strada General Magheru”, se mai arată în comunicatul de presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Programul ediţiei 2015 a Zilei Recoltei este următorul:

• 3 octombrie
10.00 – deschiderea oficială
10.15 – 11.00 – concert al fanfarei ”Gabriel Chaborschi”, dirijor prof. Constantin Andrei
14.00 – 16.00 – spectacol al ansamblului ”Rapsodia Vâlceană”, coordonat de prof. Elena Stoica
17.00 – 18.20 – spectacol al grupului de copii ”Voice Angels”, coordonat de prof. Camelia Clavac

• 4 octombrie
11.00 – 12.00 – concert al fanfarei ”Gabriel Chaborschi”, dirijor prof. Constantin Andrei
14.00 – 16.00 – spectacol al grupului de copii ”Voice Angels” coordonat de prof. Camelia Clavac
17.00 – 19.00 – spectacol al ansamblului ”Rapsodia Vâlceană”, coordonat de prof. Elena Stoica

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.