Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

VEZI AICI cum poţi fi tâlhărit în trafic! Atenţie mare pe Valea Oltului

foto arhiva Vocea ValciiInformaţii utile pentru cei care nu doresc să fie tâlhăriţi în trafic de cei care pândesc şi se dau că au nevoie de ajutor pe marginea drumului. De curând, poliţiştii au arătat încă o metodă foarte în vogă printre tâlharii din trafic.

Atenţie, dacă cineva cu o maşină cu numere de înmatriculare străine îţi face semn să opreşti, vezi-ţi mai departe de drum şi, în niciun caz, nu opri! Au fost foarte multe cazuri de şoferi păcăliţi pentru că s-au arătat binevoitori şi cu suflet bun şi au oprit crezând cu adevărat că tâlharii din trafic au nevoie de ajutor. Poliţiştii avertizează că cele mai multe cazuri au fost înregistrate pe Valea Oltului.

Metoda este simplă: în timp ce mergi, vezi pe marginea drumului o maşină oprită, cu numere străine, chiar de Bulgaria, iar lângă ea un bărbat sau o femeie, care dau isteric din mâini, mimând faptul că au nevoie de ajutor.

Bazându-se pe milostivenia şoferilor români, ei profită pentru a-i fura. Fie îţi cer curent de la motorul tău, fie îţi cer telefonul că nu mai au baterie, fie îţi spun să îi laşi puţin mai departe. Daca le dai curent ca să pornească maşina, atât îţi trebuie, că se găsesc 1-2 colaboratori care ţi-o golesc în timp ce tu eşti concentrat sub capotă: din portbagaj, din interior, etc. Sau mai bine, pleacă cu tot cu maşina.