Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Apel alarmant la 112 din partea unui necunoscut!

La data de 16 iunie, orele 21.30, o persoană a sunat la apelul unic de urgenţă 112 să ceară ajutor, deoarece s-a rătăcit, conexiunea întrerupându-se brusc, fără a mai putea fi contactată.

Perimetrul de localizare al persoanei, a fost stabilit în aria zonei de NV judeţului nostru.În cautarea acesteia, au fost mobilizate forţe din cadrul Jandarmeriei Vâlcea, I.S.U. Vâlcea si Salvamont. Activităţile de căutare s-au desfăşurat pe parcursul a 7 ore şi întrerupte la ora 03.00 dimineaţa din cauza fenomenenlor meteorologice nevaforabile şi a vizibilităţii extrem de reduse, urmând a fi reluate în ziua următoare.

Jandarmii montani, poliţiştii, pompierii şi salvamontiştii au cercetat toate hotelurile şi pensiunile deschise în această perioadă în staţiunea Băile Olăneşti, mânăstirile şi schiturile aflate pe traseele montane din zonă, din nefericire fără succes. Menţionăm că în tot acest timp nimeni nu s-a sesizat cu privire la dispariţia bărbatului, iar autorităţile locale încă mai cercetează zonele.