Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ULTIMA ORĂ: Măsuri fără precedent anuțate de Raed Arafat!

Decizii fără precedent luate de autoritățile române în cadrul ședinței de miercuri al Comitetului pentru Situații de Urgență. Secretarul de stat, Raed Arafat, a anunțat că distribuirea în afara României a medicamentelor şi materialelor sanitare folosite pentru combaterea coronavirus să fie suspendate timp de şase luni.
De asemenea, s-au făcut recomandări astfel încât firmele care au mai mult de 99 de angajaţi să decaleze programul de lucru al angajaţilor, iar programul de lucru ar putea începe în trei intervale de lucru diferite. Măsura este obligatorie pentru sectorul de stat.
Arafat a anunţat şi suspendarea până la data de 31 martie a evenimentelor culturale şi de divertisment la care sunt prezenţi peste 100 de persoane, în spaţii închise.
„Manifestări cu peste 100 de persoane sunt restricţionate: teatre, săli de cinema, orice altă activitate în spaţiu închis până la 100 de personae ok, peste nu. Dacă sunt activităţi în aer liber, se poate face. În interior maxim 100 de persoane. În cazul muzeelor, sistarea activităţii cu public până în 31 martie, cu posibilitate de prelungire”, a anunţat, miercuri, Arafat.
În România, 31 de persoane sunt confirmate cu coronavirus.