Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

“Telefonul Vârstnicului” se face cunoscut şi în Vâlcea

Luni, 21 martie, reprezentații Fundației Principesa Margareta a României se vor afla în județul Vâlcea și se vor întâlni cu CAR Concordia Râmnicu Vâlcea, CAR–ului Pensionarilor din Râmnicu Vâlcea şi reprezentanţi ai Clubului seniorilor A.M.A, DGASPC Vâlcea și Clubul seniorilor Ostroveni, cu scopul creării unei rețele de actori implicați în proiect dar și pentru a face cunoscut Telefonul Vârstnicului seniorilor din județ.

Telefonul Vârstnicului, linia telefonică gratuită şi confidenţială, operată de Fundația Principesa Margareta a României şi finanțată de Fundația Vodafone România prin programul Mobile for Good, răspunde nevoilor vârstnicilor din România, fie că vorbim de informare, consiliere, ori de sprijin emoţional. La numărul de telefon 0800 460 001, persoanele vârstnice primesc sfaturi şi sunt îndrumate de operatorii specializaţi în asistenţă socială ai Fundaţiei Principesa Margareta a României, pentru rezolvarea problemelor adresate. Linia poate fi accesată şi de cei care doresc să semnaleze un abuz sau o situaţie dificilă a unui bătrân.

Vizitele în comunitatea din județul Vâlcea reprezintă o excelentă modalitate de a stabili noi parteneriate cu reprezentați locali pentru ca vârstnicii din toată țara să poată fi informați în mod corect despre programul Telefonul Vârstnicului.

Telefonul Vârstnicului poate fi apelat gratuit la 0800 460 001, de luni până vineri, între orele 08:00 şi 20:00.