Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SuperMercato, alături de 200 de copii talentați la Feeriei Dansatorilor de la Fundația Nadia Comăneci

Fundația Nadia Comăneci și coregraful Viviana German Potlog pune în scenă o nouă feerie de Crăciun: Feeria Românașilor, astăzi, 10 decembrie a.c., de la ora 18:00, la Palatul Național al Copiilor din București.
Aproape 200 de copii vor încânta publicul, un spectacol plin de magie, coregrafii unice, balet clasic pe muzică populară, corul fundației, multă voie bună și-un Moș Crăciun ce iubește dansatorii!

Și pentru că reprezentanții SuperMercato iubesc copii și tot ce ține de copilărie, anul acesta vor fi alături de micii românași talentați care vor participa la ediția de Crăciun ”Feeria Dansatorilor” a fundației Nadia Comăneci.

”Și pentru că facem și fapte bune, Super Mercato a ales să fie alături de 200 de copii talentați în ediția de sărbători a Feeriei Dansatorilor de la Fundația Nadia Comăneci.

Fiind în an centenar poartă numele de Feeria Românașilor. Ediția se va ține la Palatul Național al Copiilor din București!

Alături de antrenoarea lor Coregraf Viviana German Potlog, managera fundației Iuliana Roca și părinții acestora ne bucurăm că putem susține tinerile valori cu care România se mândrește!!!” au spus reprezentanții SuperMercato.