Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Summit de Integritate la VÂLCEA organizat la Râmnicu Vâlcea de clubul Rotary! Victor Alistar a fost unul dintre vorbitori

Transparency International Romania, Rotary Club Râmnicu Vâlcea – Cozia, Rotary Club Râmnicu Vâlcea și Filarmonica ”Ion Dumitrescu” Râmnicu Vâlcea au organizat, la Vâlcea, Summitul de Integritate pentru Prosperitate. Evenimentul a avut loc marți, 21 martie 2017, cu începere de la ora 17.00, la Filarmonica ”Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, un rol important în succesul acestei acțiuni l-a avut directorul Colegiului Național ”Alexandru Lahovari”, Isabella Ioniță.

Sala Filarmonicii a devenit arhiplină de râmnicenii interesați, mulți dintre ei foarte tineri. Summitul a promovat integritatea ca element cheie al succesului în dezvoltarea mediului public și privat.

La summit au avut cuvântări Vistor Alistar, director executiv Transparency International Romania, Dan Aurelian Botică, conf. univ. dr. la Universitatea Emanuel din Oradea, Marian V. Popa, director Deutsche Bank Global Technology Center România și conf. univ. dr. Sebastian Văduva, decan Griffith School of Management.

De asemenea, în fața râmnicenilor adunați în sala Filarmonicii au mai luat cuvântul și doi vâlceni. Este vorba despre preotul Petre Vețeleanu, de la parohia Trăistari, Ocnele Mari, dar și Bogdan Pistol, antreprenor Premium Concept Proiect.