Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Știai că poți beneficia GRATUIT de o mașină, în cazul în care a ta este avariată? VEZI CUM

Stiai ca daca ai avut accident beneficiezi gratuit de masina de inlocuire inchiriata fără niciun cost, pe perioada cât vehiculul tău se află în service, la reparat sau până la finalizarea dosarului de dauna, în caz de dauna totala ?
Această mașină de înlocuire se obține de la o companie de închirieiri auto, gratuit, este similară cu cea avariată și se oferă din momentul în care vehiculul avariat a intrat în service pentru remedierea avariilor sau, in cazul daunei totale , din momentul deschiderii dosarului de dauna si pana la momentul primirii ofertei de despagubire acasa .Puteti obtine masina de inlocuire de la societatea Vabova Speed.
Va recomandam aceasta societate deoarece colaboreaza cu toate societatile de asigurari si beneficiaza de un parc auto numeros si care cuprinde masini din toate categoriile.
Compania de asigurări a șoferului vinovat de producerea accidentului va achita toate costurile, fara ca dumneavoastră sa achitati vreun ban.
Paşii pe care îi are de urmat un şofer sunt simpli. Are nevoie doar de avizul de constatare a daunei şi de actele maşinii. De restul se ocupa cei de la Vabova Speed.
Legea specifica faptul ca pentru fiecare 4 ore de reparatii aveti dreptul la 1 zi de utilizare gratuita a masinii de inlocuire zi (de exemplu pentru o reparatie care necesita 20 de ore de manopera,pagubitul are dreptul sa beneficieze gratuit timp de 5 zile de o masina de inlocuire )
Pagubitii trebuie să duca mașina într-un anumit service?
Vabova Speed doreste ca toti pagubitii sa isi repare masinile in cele mai bune conditii si sa beneficieze de cele mai bune conditii, astfel ca nu impune nici o restrictie. În plus, pagubitii trebuie sa stie ca legislaţia în vigoare prevede ca autoturismul avariat se poate repara în orice unitate autorizată RAR aleasă de către păgubitul RCA. Asiguratorul RCA nu poate impune service-ul în care să vă fie efectuată reparaţia.
Ce se intampla daca cel care a inchiriat masina are accident cu ea ?
Soferul nu trebuie sa fie stresati in niciun fel. Toate masinile sunt asigurate FULL CASCO, astfel ca soferul nu achita nicio taxa suplimentara. El este raspunzator in schimb de amenzile de circulatie sau de parcare in cazul in care nu a respectat legislatia .
Ce fel de masini primesc pagubitii ?
Incepand de anul acesta punem la dispozitie clientilor nostri masini hybrid. De exemplu un pagubit cu un VW Golf sau un Peugeot 307 , poate beneficia de o Toyota Corolla Hybrid . Astfel, dorim ca cei care apeleaza la serviciile noastre sa aibă ocazia sa testeze si noua tehnologie hybrid . Singura interdictie pe care o au cei care aleg sa apeleze la serviciile Vabova Speed este sa nu paraseasca tara cu masina inchiriata.
Ce alte facilitati au cei care apeleaza la voi ?
Pentru a preveni abuzurile societatilor de asigurare oferim si consultanta tuturor pagubitilor care aleg sa beneficieze de o masina din flota noastra, astfel ca urmarim cu atentie intreg parcursul dosarului si urgentam demersurile pentru recuperarea banilor de catre pagubiti .
II sfatuim pe cei implicati in accidente sa ne contacteze imediat dupa producerea acestuia pentru a le comunica toate drepturile si obligatiile .

Vabova Speed va sta la dispozitie si cu oferte competitive pentru inchirieri auto pe termen scurt sau lung, in judetele Alba , Hunedoara , Sibiu , Brasov, Valcea, Cluj-Napoca, Craiova, Bucuresti, Harghita si Mures .