Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Shopping City Râmnicu Vâlcea este gazda unui Moto Show plin de adrenalină,pe 2 octombrie

Râmnicu Vâlcea, 30 septembrie 2022 – Shopping City Râmnicu Vâlcea organizează, pe 2 octombrie, în intervalul orar 12:00 -18:00, evenimentul“Moto Show”,dedicat pasionaților de senzații tari și cascadorii. De asemenea, până pe 31 octombrie,  vizitatoriicare fac shopping cu SPOT pot câștiga premii garantate.

Senzații tari șimulțicaiputere la evenimentul Moto Show

Pe 2 octombrie, în parcarea Shopping City Râmnicu Vâlcea, spectatorii  se vor bucura de super experiențe pline de adrenalină, oferite de cascadori talentați din motorsport.  În plus, organizatorii au pregătit și alte surprize pentru spectatori:

  • expoziție de motociclete;
  • cursuri gratuite oferite deȘcoala Moto din Râmnicu Vâlcea;
  • un curs de prim-ajutor susținut de Serviciulde Ambulanță;
  • diverse demonstrații din partea Poliției Române;
  • concursuri cu premii pentru participanți.

Autopremiază-te cu SPOT până pe 31 octombrie

Până pe 31 octombrie,clienții Shopping City au ocazia de a intra în cursa pentru premii garantate. Vizitatorii care achiziționează produse în valoare de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal și îl scanează în aplicația mobilă SPOT, în secțiunea “Răzuiește și câștigă”, vor primi garantat un accesoriu pentru mașină.

Mai mult, top 3 participanți la campanie care însumează cea mai mare valoare a bonurilor înregistrate, vor fi recompensați cu marile premii – câte un voucher pentru achiziționarea unui set de cauciucuri pentru iarnă și un plin de combustibil.

Pentru a fi la curent cu toateevenimentele, reducerileșicampaniileShopping City Râmnicu Vâlcea, urmăriți site-ul și pagina deFacebook.

Despre Shopping City Râmnicu Vâlcea

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, sală de jocuri şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.